Showroom

Momenteel hebben wij de onderstaande klassiekers in de verkoop. Meer informatie? Mail ons via Contact.
Meer foto's volgen.

Jaguar E-type 4.2 Litre OTS (Roadster) serie 1

Verkocht

Jaguar E-type 4.2 Litre OTS (Roadster) serie 1, Carmen Red, Black leather, volledig gerestaureerd Euro 67.500,-
Deze auto is de afgelopen jaren door ons grondig gerestaureerd waarbij onder meer de gehele bodemplaat en kokerbalken zijn vervangen. De carrosserie is geheel opnieuw gespoten in de kleur Carmen Red, interieur is opnieuw bekleed in de kleur zwart, motor is gereviseerd, carburateurs zijn gereviseerd, chroomwerk waar nodig opnieuw verchroomd, kabelboom en dynamo zijn nieuw. Alle overige techniek is nagekeken en waar nodig vernieuwd. De auto is voorzien van upgrade remmen (4-zuiger remklauwen voor en grotere remcilinders achter) en een RVS straight-thru uitlaat.
Naar verwachting leverbaar juni 2011.

Jaguar E-type 4.2 Litre OTS (Roadster) serie 1

Jaguar E-Type 4.2 Litre FHC (Coupe) serie 1, Dark Blue, Black leather, wordt gerestaureerd. Wordt momenteel grondig gerestaureerd.

Jaguar E-Type 3.8 Litre OTS serie 1, Black, Red leather

Jaguar E-Type 3.8 Litre OTS serie 1, Black, Red leather, wordt in opdracht gerestaureerd. Zeer vroege Jaguar E-type van het eerste bouwjaar 1961 met zogenaamde Flat Floor en Straight rear bulkhead. In opdracht van een klant aangekocht en wordt momenteel geheel gerestaureerd.

Jaguar E-type 3.8 Litre FHC (Coupe) serie 1, dec 1962.

Jaguar E-type 3.8 Litre FHC (Coupe) serie 1 december 1962, gedeeltelijk gerestaureerd, prijs n.o.t.k.
Deze auto is door ons aangekocht als unfinished project. Carrosserie is grotendeels gerestaureerd, plaatwerk is hersteld maar moet nog gespoten worden, motor is gereviseerd, versnellingsbak is gemonteerd met nieuwe koppeling en drukgroep, achteras is grotendeels gereed, voorwielophanging is grotendeels gereed, bumpers zijn opnieuw verchroomd, rest van de techniek moet nog, elektra moet nog, interieur moet nog. Auto is nagenoeg compleet.

Datsun 2000 Sports, 1968

Verkocht

Datsun 2000 Sports, 1968, zilvergrijs, zwart leer, spaakwielen, gerestaureerd Euro 11.900,- Deze auto is geimporteerd uit de VS (California) en in 2001 geregistreerd op Nederlands kenteken. Enkele jaren geleden door ons deels gerestaureerd (carrosserie) en gebruikt voor diverse rally's. De Datsun 2000 Sports is nooit officieel in Nederland geimporteerd en heeft zich in het verleden bewezen als succesvolle rally-auto o.a. tijdens Rallye Monte Carlo in 1968 en Tulpenrallye. Naar schatting zijn er zo'n 40 exemplaren in Nederland.

Porsche 718 RSK Replica

Porsche 718 RSK Replica, deels afgebouwd bouwpakket Euro 7.500,-
Voor de liefhebber van klassieke racewagens uit de 50-er en 60-er jaren en handige doe-het-zelver: deels afgebouwd bouwpakket van GP Spyder op basis van een ingekort VW Kever chassis. Frame is ingekort en body en subframes zijn reeds gemonteerd. Onderstel is een Kever uit 1966 (Zweeds kenteken) dus met de juiste 5-gaats velgen zoals het origineel. Motor, versnellingsbak, remmen etc. reeds gemonteerd. Alles moet nagekeken worden vanwege lange stilstand. Auto wordt geleverd met diverse onderdelen zoals kuipstoelen, stuurwiel, verlichting, flyscreen en sidescreens, racegordel en een set instrumenten. Een aantal onderdelen ontbreken zoals benzinetank, kabelboom en hang- en sluitwerk. Dit is allemaal te koop op internet of evt. zelf te maken.